Me-time

Me time – een paar dagen helemaal voor jou. Met alles wat je nodig hebt om  je op te laden en inspiratie op te doen.

Je bent welkom om een korte of wat langere tijd door te brengen in le Bois Trapière. Hier vind je tijd en ruimte om de zaken eens vanuit een ander perspectief te bekijken en nieuwe paden te ontdekken.

Wat kom je doen?

Me time is een combinatie van genieten, goed voor jezelf zorgen en het plezier beleven van werken aan je ontwikkeling en opruimen van wat je blokkeert of hindert in je leven.

Programma

Me time is VIP programma helemaal voor jou. Voordat je komt bespreken we de reden van je komst en wat je wilt meemaken en bereiken. Dat is voor iedereen anders. Daarom is de invulling van het programma breed en flexibel. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een aantal coachingsgesprekken. Maar ook privé yoga sessies, meditatie, shiatsu, wandelingen, plaatsen bezoeken die jou inspireren – in de natuur, spirituele of historische plaatsen of gewoon een heel fijn restaurant waar je je onderdompelt in de Franse culinaire cultuur. Aarzel niet om je eigen wensen en dromen te benoemen – we maken ze graag mogelijk!

En dan….

Weer terug in het gewone leven en lijkt wat je in de ‘me time’ ervaren hebt weg te glippen? Is het in de weerbarstige werkelijkheid lastig om al die goede voornemens en plannen waar te maken? Bij het Me Time arrangement hoort een nagesprek dat we hebben als je weer thuis bent en dat we aan het eind van je Me Time samen plannen.

Natuurlijk kunnen we langer contact houden en afspraken maken voor een  coachingstraject.

Praktische informatie

Je activiteiten vinden plaats bij Le Bois Trapière of ergens in de omgeving, afhankelijk van het programma dat je kiest. Er is alle ruimte om ‘vrije tijd’ in te bouwen om je eigen dingen te doen.

Afhankelijk van je programma kun je bij ons lunchen. Dat betekent home made vegetarisch en biologisch eten. Avondeten kan soms bij je bed & breakfast of bij een van de restaurants in de omgeving.

Slapen doe je bij een bed en breakfast in de omgeving. Er zijn meerdere opties, je kunt kiezen waar je je prettig bij voelt.
Bijvoorbeeld de chambre d’hôtes Aire les Biefs, op 2,5 km van ons huis gelegen.

In onderling overleg zijn er mogelijkheden om op ons eigen terrein in een (zelf mee te brengen) tent te overnachten.

Bel of mail als je meer informatie wilt:

Hermine Masmeyer
+33 6 38291623
herminemasmeyerlifecoach@gmail.com

 

Heb je nu niet de behoefte aan Me time, kijk dan naar het aanbod Coaching –  inspirerende input om te kijken naar jezelf en je mooiste zelf te worden – klik hier voor meer informatie.

 

 

 

 

nl_NLNL