Coaching

Zou je willen dat je je mooist mogelijke zelf kunt zijn?
Leven in het bewustzijn dat je je talenten kunt ontplooien en inzetten om jouw bijdrage te leveren aan deze wereld.
Weten dat je werkelijk op je plek bent in wat er voor jou toe doet, of dat nu je werk is, je relaties of je woonplek.
Voelen dat je gezond en comfortabel in je vel zit.

De werkelijkheid is helaas wat weerbarstiger. Je realiseert je dat je iets anders wilt dan wat zich nu in jouw leven manifesteert en je wilt iets doen om die mooist mogelijke versie van jezelf te realiseren.

Waarom coaching?
De dagelijkse druk in deze lawaaiige, veeleisende en veranderlijke wereld maakt het lastig om aan jezelf toe te komen. Wil je niet “wakker worden” in een burn out of het gevoel hebben dat je een belangrijk deel van je leven kwijtraakt aan verkeerde keuzes, onbewuste patronen of ongeheelde ervaringen die blijven terugkeren?
Dan is het goed om een sparringpartner te hebben bij wie je de ruimte vindt om een stap uit de waan van de dag te zetten. Ontmoetingen die nieuw inzicht brengen en input geven voor nieuwe keuzes.

Voor wie?
Voor iedereen die bereid is om onbevangen te kijken naar wie en wat je bent en waar ruimte is voor beweging en groei.
Voor iedereen met de moed om ook te kijken naar dingen die lastig of pijnlijk zijn.
Voor iedereen met integriteit; de wens om trouw te zijn aan jezelf en te kunnen doen wat werkelijk voor jou klopt.
Voor iedereen die niet bang is voor een beetje avontuur. Coaching is ook durven veranderen van perspectief, kijken in alle dimensies en onverwachte ontmoetingen met aspecten van jezelf die aandacht verdienen.

Mijn rol?
Je mag van mij verwachten dat ik al mijn kennis en ervaring inzet om jou te zien en te begrijpen.
Je mag verwachten dat ik actief ben en benoem wat je zelf niet ziet en je help om de weg te vinden die beweging, heling en groei mogelijk maakt.
Je mag vertrouwen op mijn integriteit; ik ben er om jou te helpen het spel van jouw leven op een hoger niveau te spelen. Vanuit nieuw inzicht en nieuw perspectief.
De vertrouwelijkheid van onze gesprekken is vanzelfsprekend.

Praktische informatie
Coaching staat of valt bij de werkrelatie tussen jou en mij. Daarom wil ik graag voordat we een traject ingaan kennis met je maken. Ik neem aan dat jij er net zo over denkt. Dus we beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we onderzoeken wat je graag wilt en waar je vragen zitten. Dan ontdekken we ook of onze onderlinge klik vertrouwen geeft om samen aan de slag te gaan. Met een “ja” van beide kanten maken we verdere afspraken.

Die afspraken zijn per definitie flexibel. We kunnen een traject afspreken voor de doelen en resultaten die je wilt realiseren. Het aantal en ritme van onze ontmoetingen is flexibel. Mijn ervaring leert dat je soms wat intensiever contact kunt willen en soms genoeg hebt aan je eigen proces en afspraken minder vaak plaatsvinden. Het gaat erom dat het voor jou past en je staat zelf aan het roer!

Het kennismakingsgesprek is altijd gratis: geen klik, geen kosten.

Ik woon in Frankrijk. Onze gesprekken voeren we daarom per skype of telefoon.

Tarieven per sessie
Particulieren € 85,- incl. BTW
Zelfstandigen en bedrijven € 125,- excl. BTW.

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, die kunt u hier downloaden: Algemene Voorwaarden Hermine Masmeyer advies & coaching.