Studiecoaching

Studeren kan fantastisch leuk zijn maar soms ook heel lastig. Een beetje worstelen is niet erg, maar verdwalen, vastlopen en onvoldoendes scoren is niet nodig. Ik help je om je probleem aan te pakken en weer met plezier te studeren.

Wat wil je bereiken?

  • Bijles voor een lastig vak,
  • Hulp bij het schrijven van je scriptie: onderzoeksvragen formuleren, structuur, onderzoeksmethoden, feedback van scriptiebegeleider verwerken?
  • Begeleiding bij het studeren. Omdat je niet effectief leert, jezelf niet aan het studeren kunt zetten. Of omdat je op een andere manier leert en de standaard studieopdrachten lastig te verwerken vindt.

Ik ben een ervaren en professionele studiecoach. Afgestudeerd als jurist en daarin een brede ervaring, o.a. als advocaat en rechter. Gespecialiseerd in mensenrechten.

Als “eeuwige student” verschillende andere opleidingen gedaan en daardoor thuis op meerdere domeinen.

Wat kun je van me verwachten?
Ik ben er om jou te laten slagen. Dus we zoeken uit hoe je het beste geholpen kunt worden en we maken een persoonlijk plan.

Dat plan mag net zo groot of klein zijn als je zelf wilt. Van een enkel gesprek tot langdurige begeleiding, alles is mogelijk.

Je kunt gesprekken plannen of een studiedag, waarop we een aantal keren kort contact hebben om je op weg te helpen en te houden. Als je bezig bent met een scriptie kan ik je adviseren, samen werken aan je opzet, je onderzoeksvragen, bronnenonderzoek en natuurlijk het lezen en becommentariëren van je tekst.

Mijn begeleiding is altijd online.

Investering:

Tarief per uur € 65,- incl. BTW.

Bel of mail als je meer informatie wilt:

Hermine Masmeyer
+33 6 38291623
herminemasmeyerlifecoach@gmail.com

Algemene Voorwaarden

Op alle diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing, die kun je hier downloaden: Algemene Voorwaarden Hermine Masmeyer advies & coaching.