Bescherming

Je hebt deze kaart getrokken in de positie Aanleiding: wat is de oorzaak van deze vraag of situatie, wat ligt aan je vraag ten grondslag?

In spirituele tradities zien we beschermers uit andere dimensies die ons troosten, helpen en beschermen. In de christelijke traditie zijn dat bijvoorbeeld engelen, met name de aartsengel Michaël staat bekend als helper en beschermer. De Indiaanse traditie kent totemdieren, zoals de wolf op deze kaart. De wolf staat voor onze wilde natuur, instinct en intuïtie. De wolf is een roedeldier: loyaal aan zijn familie en bereid om tot het uiterste te gaan om die te beschermen. De wolf als totem is een krachtige vriend en beschermer.

De kaart Bescherming in de positie Aanleiding wijst erop dat je mag vertrouwen op bescherming, ook als die komt op een manier die je niet direct kunt thuisbrengen.

De kaart roept je op om contact te maken met je instinct en intuïtie en goed te onderzoeken wat er aan de hand is. In de situatie waar je een vraag over hebt gesteld kan dreiging of gevaar zijn, negatieve energie die impact op je heeft. Gebruik je eigen kracht en intelligentie en aarzel niet om hulp te vragen aan je aardse of spirituele beschermers om te doen wat nodig is voor herstel van de veiligheid.

nl_NLNL