Intentie

Je hebt deze kaart getrokken in de positie Aanleiding: wat is de oorzaak van deze vraag of situatie, wat ligt aan je vraag ten grondslag?

De magische eenhoorn is het symbool van zuivere onschuld en integriteit. De eenhoorn is drager van de goddelijke vonk en hoge frequenties. Zij heeft de kracht om je te reinigen van negatieve energie en je weer terug te brengen naar de bron van het licht. Als deze kaart verschijnt in de positie “Aanleiding” mag je dat opvatten als een uitnodiging om je intenties helder te krijgen met betrekking tot de vraag die je gesteld hebt. Het is niet altijd makkelijk om steeds volledig bewust te zijn van al je beweegredenen of die van een ander. Wij mensen zijn vaak gevangen in gewoontes, patronen, emoties en reacties die sterker lijken dan wijzelf. Vaak zien we pas achteraf wat ons doen en laten of dat van anderen heeft beïnvloed.

Kijk eens naar wat zich heeft afgespeeld en probeer zonder oordeel te kijken naar alle gedachten, emoties en “vanzelfsprekende” (re-)acties die de situatie hebben beïnvloed. Neem de tijd en ruimte om te voelen en begrijpen welke intenties een rol hebben gespeeld. Gebruik je intuïtie, luister naar je “gut-feeling”. Is dat wat jij wilt, klopt het voor je, voelt het zuiver? Probeer zo helder mogelijk voor jezelf te formuleren welke intenties of drijfveren meespelen.

 

nl_NLNL